Γεννήθηκε στον Αλμυρό το 1950. Τέλειωσε το Λύκειο Αλμυρού. Πήρε το πτυχίο της Εθνικής Ακαδημίας Σωματικής Αγωγής, σημερινά ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε μαθήματα στη Νομική Σχολή του ιδίου Πανεπιστημίου, επίσης παρακολούθησε μαθήματα στη Δασοκομική Σχολή Βυτίνας Αρκαδίας.
Ασχολήθηκε και ασχολείται με την παράδοση, τον παραδοσιακό χορό, το έθιμο και γενικά την λαογραφία και την ιστορία της ιδιαίτερής του Πατρίδας περισσότερα από 40 χρόνια. Έχει εκδώσει τρία βιβλία λαογραφικού περιεχομένου 1) «Τα κάλαντα της περιοχής Αλμυρού» το οποίο έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών με «Έπαινο», 2) Την «Τοπική φορεσιά του Αλμυρού» και 3) «Το δημοτικό τραγούδι της Όθρυς» το οποίο έχει βραβευθεί με «Έπαινο και χρηματικό βραβείο» από την Ακαδημία Αθηνών. Παρουσιάζει την τοπική παράδοση από το τοπικό ραδιόφωνο. Αρθρογραφεί σε τοπικές εφημερίδες και επιστημονικά περιοδικά.
Υπήρξε πρόεδρος της Ελληνικής Περιηγητικής Λέσχης, τμήματος Αλμυρού, πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Αλμυρού, μέλος της Ενώσεως Γυμναστών Μαγνησίας, διευθυντής Εθνικού Σταδίου Αλμυρού, υποδντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, υπήρξε μέλος της ΔΟΛΤ,οργάνωση της ΟΥΝΕΣΚΟ κλπ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό πάνω στις δραστηριότητές του.
Ασχολούμενος με την παράδοση δημιούργησε χορευτικά συγκροτήματα σ’ όλη την επαρχία Αλμυρού. Ως ιδρυτής, πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος του Χορευτικού Ομίλου Αλμυρού, από το 1984, διδάσκει την παράδοση και τους Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Οργανώνει ημερίδες με θέματα από την τοπική ιστορία και παράδοση. Παρουσίασε την τοπική φορεσιά, για πρώτη φορά στο 1ο συνέδριο Αλμυριώτικων σπουδών, το Σεπτέμβριο του 1991, παρουσίασε σε διεθνή φεστιβάλ και στην Ελληνική τηλεόραση κομμάτια της παράδοσής μας. Για τον ίδιο σκοπό ταξίδευσε σε πολλές χώρες στην Ευρώπη, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τουρκία και Τσεχία. Αποκορύφωμα η παρουσίαση της τοπικής παράδοσης και τοπικής φορεσιάς στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Τιμήθηκε από τις κοινότητες της επαρχίας Αλμυρού σε ειδική εκδήλωση, για τη βράβευσή του από την Ακαδημία Αθηνών στη γενέτειρά του στο Κρόκιο. Έχει επαινεθεί για την προσπάθειά του αυτή από: Τον τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο, τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κκ Βαρθολομαίο, το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κκ Ιγνάτιο.
Υπηρέτησε στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού, ως Διευθυντής από το 2002 μέχρι και το 2008. Είναι παντρεμένος με τη Φιλόλογο καθηγήτρια Μαρία Ευαγγέλου, έχει δυο παιδιά, την Παγώνα Φιλόλογο και τη Δήμητρα Πληροφορικής. Διαμένει μόνιμα στον Αλμυρό.
1993-1995: Γενικό Λύκειο Αλμυρού. Βαθμός απολυτηρίου Λίαν Καλώς 18,9
1996-2000: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Βαθμός πτυχίου Λίαν Καλώς 7,57.
Ειδικότητες:
1. Κύρια: Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί, βαθμός Άριστα 9,00
2. Δευτερεύουσα: Κλασσικός Αθλητισμός, βαθμός Λίαν Καλώς 7,50
1992: First Certificate in English by the University of Cambridge
1998-1999: Aerobic Certification by GR.A.F.T.S.
1998-1999: Fitness Certification by GR.A.F.T.S.
2006: Πιστοποιητικό ECDL στη χρήση του Η/Υ, στις παρακάτω ενότητες
2010 : Εκπαίδευση με θέμα «Επείγουσες καταστάσεις αρχική εκτίμηση-αντιμετώπιση [Πρώτες βοήθειες]» από το ΕΚΑΒ Βόλου.
2000-2002 ως προπονήτρια του Γ.Σ.Αλμυρού στο τμήμα του κλασσικού αθλητισμού.
2001-2002 ως χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών
Πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο τμήμα Τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λάρισας
Αγγλικά « Certificate of Competency in English»
E.C.D.L. Core- E.C.D.L Expert
Βασικές Γνώσεις Προγραμματισμού σε Γλώσσα C, C++, Prolog
Βασικές Γνώσεις Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών
Βασικές Γνώσεις Ανάλυσης & Σχεδίασης Πληροφοριακών Συστημάτων
Βασικές Γνώσεις Δικτύων
Παρακολούθηση μαθημάτων της «Διδακτικής της Πληροφορικής»
Πτυχιακή Εργασία με θέμα : Η Δημιουργία ενός εγχειριδίου για την αυτοδιδασκαλία του προγραμματισμού με τη χρήση της Γλώσσας C
Σεμινάρια :«Ο Μαθητικός Υπολογιστής (OLPC), το ανοιχτό λογισμικό και η σημασία τους για την εκπαίδευση». Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Λάρισας το Νοέμβριο του 2008
2005-2007: Καθηγήτρια στη σχολή Πληροφορικής «Symbol» με έδρα τον Αλμυρό-Μαγνησίας. (Διδασκαλία για πιστοποίηση ECDL σε μαθητές και ενήλικες.)
2009: Εξάμηνη Πρακτική Άσκηση στον ΟΤΕ της Θεσσαλονίκης στον Βλαβοληπτικό Τμήμα Μισθωμένων Κυκλωμάτων.
2010-2011: Καθηγήτρια στη σχολή Πληροφορικής «Symbol» με έδρα τον Αλμυρό-Μαγνησίας.(Διδασκαλία για πιστοποίηση ECDL σε μαθητές και ενήλικες.)
2011-2013: Εργασία ως πωλήτρια σε κατάστημα Γερμανός με έδρα τον Αλμυρό-Μαγνησίας.
2013 έως σήμερα: Εργασία ως γραμματέας σε Ορθοπεδικό ιατρείο και παράλληλα εργασία ως καθηγήτρια πληροφορικής σε φροντιστήριο με έδρα τον Αλμυρό-Μαγνησίας.